fleur ami - popestrite vašo hišo in vrt

Znamka fleur ami je sinonim za oblikovanje in kakovost. Poglejmo si še enkrat natančneje. Odkrijte čudovite dekorativne elemente.​

Podjetje fleur ami GmbH ima sedež v Willich-u v zahodni Nemčiji. Zavezani so k izdelovanju dekoracije in pohištva za dom in vrt.

Paleta izdelkov je zelo široka in obsega od okrasnih predmetov za pohištvo, do vsega, kar potrebujete za lep in prijetno dekoriran dom.

Vse izdelke odlikuje prepoznavni dizanj in visoka kakovost. Veliko izdelkov zato sami razvijajo. Materiali za oblikovalske stvaritve so izbrani izključno s strani strokovnjakov.

V naši trgovini Domdekor nudimo celotno paleto izdelkov. Poleg čudovitih dekorativnih predmetov, nudimo širok spekter umetnih rož, s pomočjo katerih se lahko potopite v zeleno oazo skozi celo leto.

Prav tako boste v naši ponudbi našli izdelke Lumenio. Serija stilne razsvetljave, še posebej v božičnem času, pričara čudovito atmosfero.

Največji izbor izdelkov fleur-ami pa boste našli v kategoriji lonci, vaze in sklede. Tukaj lahko izbirate med približno 200 različnimi dragocenimi kosi. Med njimi bo vsakdo našel nekaj za svoj stil in okus.