Trendi za dom in dekoracijo 2015: Novo udobje je tukaj!

Svet tam zunaj je hiter, zanimiv, obetaven. Zato me moj oseben notranji svet, moje lastne 4 stene, vabijo k sproščanju  - me pogrejejo s kančkom luksuza... ampak nikoli brez posebnega Statementa, saj vendar kažem okus s svojim načinom življenja!

Interieur-Design-Trends 2015 zagotavlja varnost in zaščito doma - vendar še vedno zelo udoben in igriv: dom in deko Trend 2015 prihaja z visokokakovostnimi materiali, temu primerno z grobo pleteno volno , naravnim lanom in kovino, kot je baker, ki izžareva toplino. Jasno oblikovano pohištvo izžareva improvizirano udobje, medtem ko krilni stoli iz časov naših babic, nežno objemajo naše čute. Pristna krzna in optike krzna, na primer, v rjavi. - činčille ali rjavega medveda - obogati prijetno udobno posteljo - seveda gre za umetno krzno, ker pravo krzno je pravi NO-GO, ne samo v 2015.

Vsak pogled ostane nekje zapečaten: vzglavniki, odeje in sveče podarijo hladnim predmetom udobje in romantičen pridih, pogosto inspirirani s strani folklore vendar vedno mednarodno orientirani. Tukaj rjovi srebrni lev tam, moli menih in v sosednji sobi - to je res velik hit  v letu 2015 - živijo mačke v svoji neprekosljivosti v dvo- ali tro-dimenzionalnem sijaju na koledarju, kot kip ali majhen deko. V letu 2015 pa ne sme manjkati čudovito sestavljenih cvetličnih aranžmajev v dragocenih vazah po motivu: manj je več.

Ob vsem tem pa stoji kakovost na prvem mestu. Saj ne negujemo poceni nakita, Interieur-Design 2015 od mrtvih oživlja umetnost ročnega dela in revival polnil polnih tekstur. Tudi barvni odtenki predstavljajo naravnost bivanja: pastelna raznolikost sreča nežne naravne barvne odtenke in svetleče barvne akcente. Na splošno so vse barve sveta, po zeleno-modri fazi, ponovno bolj tople. Močne zemljske barve in rdeča so še posebej absolutni barvni trend leta 2015 - bakreno-oranžna - simbolizira radost življenja (majhnega) v skupnem, velikem svetu.