ALIdecor Pribor za kamin "Style"

Skulptura za vaš kamin

€ 289,99

vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave

Izbira: Dodatek za kamin "Style" iz skupine ALIdecor

Izdelek trenutno ni dobavljiv! Trenutno žal nimamo nobenih informacij o tem, kdaj bo izdelek ponovno na voljo. Izberite možnost »Obvesti me takoj, ko bo na voljo« in prejeli boste avtomatsko obvestilo, ko bo izdelek ponovno dobavljiv.

Lastnosti in prednosti

  • ročno izdelan
  • iz jekla in kamna
  • prašno obarvan

Št. izd.: AD-001, Vsebina: 1 Set, EAN: n/a

Opis

Dodatek za kamin "Style" vsebuje 3 osnovna orodja: lopatico, metlico in kavelj. Minimalističen dizajn in ravne linije spremenijo vsak prostor v majhno galerijo. Z malo ročne spretnosti lahko zelo hitro pridete do orodja in ga enako hitro tudi pospravite v čudovito skulpturo.
Dodatek je zelo stabilen in prebarvan s prašno barvo. Orodja je zelo odporno na visoke temperature. Dodatek je ročno izdelan, kar pomeni, da je vsak izdelek pristen unikat.

Podjetje z več kot 30 letno tradicijo je pod blagovno znamko ALIdecor oblikovalo in izdelalo nov moderen pribor za kamin. Izdelek vsebuje tri elemente osnovnega orodja: lopatica, strgalo in metlica. Izdelek je skulptura, ki polepša prostor, minimalistična oblika in enostavne linije, so kot nalašč za sodobne domove. V eni potezi se spremeni v pribor za kamin in je pripravljen za uporabo. Izdelek je prašno barvan in odporen na visoke temperature, čisti se enostavno z vlažno krpo. Izdelan je iz kovine, lopatica in spodnji lonec sta lasersko rezana in tako narejena do popolne natančnosti. Skulptura je ročno oblikovana in sestavljena tako, da je vsak pribor unikat.

Izdelek je zasnovan in izdelan v EU Slovenija.

Material: 18/10 legirano jeklo
Lastnosti okrasnih loncev: Ročno izdelano - možne so manjše nepravilnosti, ki niso razlog za pritožbo

Dodatne informacije

Dimenzije:
Višina: 78,0 cm
Širina: 15,0 cm
Globina: 15.0 cm

Vprašanja in odgovori na temo ALIdecor Pribor za kamin "Style"

Prejmite specifične odgovore od kupcev, ki so ta izdelek ocenili

Ocene izdelka

Izkušenj v slovenščina za ALIdecor Pribor za kamin "Style"

Podobni izdelki: