O nas

Radi imamo svoj dom in zato so lepe stvari naša strast!
INTERISMO je spletna trgovina z elegantnimi dodatki za dom, ki bodo vaše bivalne prostore spremenili v pravo oazo dobrega počutja. To je tisto, kar vsak dan motivira našo ekipo in nam omogoča, da skupaj vztrajno rastemo.

Naša strast: čudoviti izdelki, ki navdihujejo

Štiri stene ustvarjajo dom zaradi majhnih, nam lepih in dragocenih stvari. Zato s srcem in dušo sledimo trendom in odkrivamo nove blagovne znamke. Naša široka ponudba vam ponuja veliko navdiha in odličnih idej za vaš dom, saj je npr. okrasna odeja ali eleganten cvetlični lonec pogosto dovolj, da popolnoma spremenite videz prostora. Vedno novo in vedno drugačno. Vredno je pobrskati! Odkrijte našo skrbno izbrano ponudbo najbolj priljubljenih dodatkov za dom: od pohištva za notranje in zunanje prostore, tekstilnih izdelkov, svetilk, posode, kuhinjskih pripomočkov in cvetličnih loncev do edinstvenih dekorativnih izdelkov.

Za nas je pomembna kakovost, funkcionalnost in dizajn

Želimo, da bi s svojimi izdelki uživali dolgo časa, zato dajemo velik pomen odlični kakovosti, trajnostnim materialom in funkcionalnemu oblikovanju. Zanašamo se na vznemirljivo mešanico vrhunskih mednarodnih blagovnih znamk in malih proizvajalcev, ki jim je enako mar do okolja, kot nam. Kuhanje brez plastike in trajnostno življenje za nas nista le lepo zveneči besedi, temveč ju tudi udejanjamo!

Mi in naše okolje: prisegamo na trajnost

Trajnost ima osrednjo vlogo naše korporativne filozofije – od izbire naše hrane do naše neodvisne proizvodnje energije. Kot del skupine niceshops Group smo še posebej ponosni, da od leta 2018 v največji možni meri zmanjšujemo svoj vpliv na okolje. To dosegamo z uporabo okolju prijaznih transportnih materialov brez plastike, uporabo 100% zelene električne energije in bioplina ter uvedbo edinstvene energetske učinkovitosti v našem logističnem centru. To nam omogoča učinkovito zmanjševanje emisij CO2 in kompenzacijo dodatnih emisij z eko-socialnimi projekti. Ti ukrepi niso pomembni le za nas, temveč tudi za naše okolje.

Mi in naše podjetje

Radi imamo to, kar počnemo – vsak dan! Nič čudno, saj v podjetju niceshops delamo v edinstvenem okolju medsebojnega spoštovanja in družinske korporativne kulture. To ne vključuje samo zdravih in regionalno pripravljenih samopostrežnih zajtrkov in kosil, ampak tudi prilagodljiv, družinam prijazen delovni čas, brezplačne možnosti fitnesa in celovito varstvo otrok med poletnimi počitnicami. Zato ni zanemarljivo, da je skupina niceshops najboljši delodajalec v Avstriji in eden najboljših delodajalcev v Evropi.

Mi in naše stranke

Ne samo, da želimo narediti vaš dom nekoliko lepši, udobnejši ali modernejši, ampak želimo tudi zagotoviti, da bo vaše naročilo prispelo do vas hitro, varno in zanesljivo. Najboljša storitev je za nas nekaj samoumevnega in naša ekipa za pomoč strankam vam z veseljem vedno pomaga – seveda vključno s strokovnim znanjem in strastjo!