Burgon & Ball Vrtna ura Sophie Conran

Da boste vedno pozorni na čas

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi

Slični izdelki:

guzzini Ura kukavica QQ siva
guzzini Ura kukavica QQ bela
guzzini Ura kukavica QQ oker

Opis

Še posebej na vrtu čas pogosto leti hitro. Zgodi se zelo hitro, da se na uro pozabi in na vrtu ostanete dlje kot ste načrtovali. S to elegantno uro na prostem imate vedno čas na vidiku in vedno natančno veste, koliko je ura. Tako kazalci kot številke so popolnoma berljive tudi od daleč. Eleganten dizajn v fini kremi se harmonično ujema z različnimi vrtnimi slogi in ura postane odlična dekoracija vašega vrta. Druga roka v barvi Signature Color Sophie Conran zagotavlja barvno sprostitev in dizajn pušča prijetno svež odtenek.

  • material: pcinkana kovina, prašno lakirana, steklo
  • odporna na zmrzal
  • odporna na vremenske vplive
  • odpiranje na zadnji strani za enostavno pritrditev na steno
  • premer: 22 cm
  • globina: 5 cm
  • zahteva baterijo AA - ni vključena

O Sophie Conran in Burgon & Ball

Britanska oblikovalka, avtorica in kuharica Sophie Conran prihaja iz slovite dinastije Conran kjer je že v zbielko prejela položen smisel za stil. Od leta 2010 sodeluje z Burgon & Ball, da bi ustvarila edinstveno vrtno orodje in pripomočke, zlasti za ženske, ki so v svojem razredu, tako glede videza kot kakovosti. Njihovi izdelki redno osvajajo nagrade in imajo posebno bazo oboževalcev med vrtnarji po vsem svetu.

Izdelki iz kolekcije Sophie Conran združujejo klasični angleški dizajn z modernimi elementi. Tako nastane zelo posebno vrtno orodje in dodatki, ki ustrezajo tudi najvišjim zahtevam. Mnoga orodja so opremljena z manjšimi ročaji, predvsem za ženske roke in jim omogočajo tako optimalen oprijem.

Lastnosti okrasnih loncev: Primeren za zunanjo uporabo
Vrsta izdelka (meta-info): Ure

Burgon & Ball