Nasveti za dekoracijo najetega stanovanja

Novo stanovanje je lahko čudovito, če je lepo opremljeno. Tukaj so naši nasveti za dekoracijo vašega novega doma!

Preden začnete, je nekaj stvari, ki jih je treba upoštevati pri dekoraciji vašega najetega stanovanja. Ko najamete stanovanje, mogoče ne pričakujete, da boste tam ostali večno. Tukaj so naši nasveti za dekoracijo začasno najetih stanovanj.

Obstoječe pohištvo

Če je v vašem stanovanju obstoječe pohištvo, obdržite stvari, ki so vam všeč. Na novo kupljeni deli pohištva morda ne bodo spadali v ambient stanovanja in bi bili lahko dragi.

Originalne luči

Tudi če njihov dekor ni najsodobnejši, so svetila klasična in izgledajo lepo tudi, če so videti antično. Bodite pozorni le na njihovo umestitev.

Uporabite tekstil, da poudarite značaj

Če želite spremeniti značaj svojega doma brez veliko truda, so pri tem tekstilni izdelki ključni! Uporabite blazine, odeje, zavese, ali vreče, da pretresete dekor vašega stanovanja. Združite barve in sloge, vendar obdržite obstoječe barve, da se izognete pretresljivemu videzu.

Shranjevanje z osebnostjo

V majhnih stanovanjih združite skladiščenje z dekorjem! Razmislite, ali želite prenesti težke police s seboj v vaš naslednji dom. Lahko uporabite lesene zaboje ali škatle različnih stilov in tako zaključite z lahkimi in cenovno ugodnimi shranjevalnimi rešitvami.

Poskrbite za ujemanje

Prepričajte se, da se pohištvo in dekoracija harmonično ujema, tako se boste izognili kaotični ureditvi.

Pomislite na stene

Dodajte slike, fotografije, okvirje za slike in dodatke v vaš dom, da oblečete svoje stene!

Razmislite o retro videzu

Retro pohištvo se je vrnilo! Naj vaše stanovanje izstopi iz množice. Kombinacija starega in novega pohištva je pogosto genialna, samo poskrbite, da uravnotežite stare kose z novimi.