Framsohn Organska brisača "Naravna sliva"

Božanje iz matere narave!

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Framsohn Organska brisača "Natural Blue"
Framsohn Frotirna brisača "Homely Fischgrät"
Framsohn Frotirna brisača "Homely Fischgrät"

Opis

Organic Touch je izjemna zbirka visokokakovostnih organskih bombažev. Izdelano brez sintetičnih pesticidov, brez umetnega gnojila in brez optičnega belila. Previdne in nežne proizvodne stopnje naredijo krpe edinstvene!

Surovina:

  • za to zbirko se uporablja le čist organski bombaž, ki se goji v Egejski regiji Turčije. Vse preje potrjujejo po mednarodno priznanem in zavezujočem Global Organic Textile standardu (GOTS). Potrdilo zagotavlja, da je bil bombaž proizveden iz pridelave, do proizvodnje po certificiranem ekološkem kmetovanju v skladu s strogimi smernicami. Poleg tega so tukaj opustili gensko inženirstvo ter sintetične pesticide in umetna gnojila.

Voda:

  • posebno mehka voda v Heidenreichsteinu pomaga tkati neurejeno mehke brisače in jih posebej nežno obarva. Brez uporabe kemikalij se voda filtrira - tako se ohrani naravna mehkoba. Po nežni proizvodnji se voda vrne v naravni cikel v vzorčni očiščeni obliki.

Barve:

  • seveda so uporabljena barvila in dodatna sredstva, ki so odobrena v skladu s standardom Global Organic Textile (GOTS).
Vrsta izdelka (meta-info): Brisače
Material: Bio-Bombaž

Izkušenj v slovenščina za Framsohn Organska brisača "Naravna sliva"