WOODWAY Lunch Box

Idealno za šolo in pisarno

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi

Slični izdelki:

Emil – die Flasche® Lock & Lock

Emil – die Flasche® Lock & Lock

380 ml kvadratna - 3-delni set

Opis

Ne glede na to, ali za šolo, pisarno ali prijeten piknik, je ta odlična škatla za kosilo popoln spremljevalec, kjer prigrizki še dolgo ostanejo sveži in okusni. Proizvodnja trajnostnega bambusa ne pomeni le, da je ta škatla resnično lahka, ampak tudi okolju prijazna rešitev za shranjevanje. Ker z čisto vestjo so prigrizki še boljšega okusa!

  • škatla iz naravnega bambusovih vlaken
  • silikonsko tesnilo za varno zapiranje
  • za večkratno uporabo
  • brez okusa
  • primerno za pranje v pomivalnem stroju

Trajnostna, okolju prijazna in super praktična
Z največjo rastjo 60 cm na dan je bambus najhitreje rastoča rastlina na svetu - brez pesticidov ali drugih kemikalij. Torej je bambus ena najbolj trajnostnih in uporabnih rastlin.

Ampak to še ni vse: ne samo material, ampak tudi proizvodni proces te skodelice je okolju bolj prijazna kot plastični kozarci in pušča veliko manjši ogljični odtis.

Tudi v smislu funkcionalnosti, bambus ne pušča nobene želje odprte. Je izredno robusten in hkrati lahek ter vsestranski - najpametnejša alternativa plastiki.

Dejstva o plastiki
Vsako leto se zavrže okoli 100 milijard plastičnih kozarcev. Njihovo popolno razpadanje traja več kot 450 let, kar je nepredstavljivo breme za okolje. Plastika je danes, kot se je nekrat priznavala kot inovativen "material prihodnosti", eden največjih okoljskih problemov.

Material: Bambus
Vrsta izdelka (meta-info): Posoda za na pot To Go

Izkušenj v slovenščina za WOODWAY Lunch Box