Moderne dekorativne ideje

Obstaja nešteto možnosti za dekoracijo doma. Če se zanimate za modo, lahko to s pridom izkoristite tudi za ustvarjalno dekoracijo doma. Pripravili smo vam nekaj predlogov za razmislek. 

Modna elegantna oblačila lahko čudovito izgledajo tudi med štirimi stenami. Nikoli ne moremo nositi vseh oblačil naenkrat. Zakaj oblačila, ki jih pospravimo v omare in škatle, še vedno izgledajo tako dobro? Pokažite kaj imate in svojo najljubšo obleko ali čudovito usnjeno jakno uporabite pri butičnem oblikovanju doma. To sploh ni težko. Svoja najljubše kose lahko učinkovito uporabite z upoštevanjem naslednjih nasvetov: 

  • V revijah oblačila subtilno postavljajo v središče. Tudi vi lahko uporabite nekaj vej ali staro lestev, na katerih bodo vaše torbe in čevlji izgledali odlično. Čevlje lahko postavite tudi na majhne stenske police, kjer že visi vaša najljubša torbica. Če imate radi pokrivala, lahko tudi ta uporabite kot čudovit dekorativni element. 
  • Uporabite tudi nakit. Lahko ga obesite na steklenice ali položite na steklene površine. 
  • Da bi še bolj poudarili svojo ljubezen do mode, pokažite strast do oblačil. Modne revije ne smejo manjkati. Tudi če ste jih prebrali, jih ne zavrzite. Revije lahko uporabite kot stenski okras, zložene lahko uoprabite za kavno mizico. Naj domišljija nima meja.
  • Modne fotografije v črno belih odtenki in tapete z modnim tiskom čevljev, so trenutno zelo moderne. Tukaj velja manj je več. Dekorirajte le posamezno steno oziroma njen del.
  • Oblačila so lahko prava dekorativna oprema. Z vintage obleko in staro torbico lahko popolnoma skombinirate s preostalo opremo in tako pritegnete pozornost. Bodite ustvarjalni. 

Zabavajte se in odkrivajte nove, elegantne in učinkovite načine.