ALIdecor Pribor za kamin "Nice"

Skulptura za vaš kamin

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Dodatek za kamin "Nice" vsebuje 3 osnovna orodja: lopatico, metlico in kavelj. Minimalističen dizajn in ravne linije spremenijo vsak prostor v majhno galerijo. Z malo ročne spretnosti lahko zelo hitro pridete do orodja in ga enako hitro tudi pospravite v čudovito skulpturo.
Dodatek je zelo stabilen in prebarvan s prašno barvo. Orodja je zelo odporno na visoke temperature. Dodatek je ročno izdelan, kar pomeni, da je vsak izdelek pristen unikat.

Podjetje z več kot 30 letno tradicijo je pod blagovno znamko ALIdecor oblikovalo in izdelalo nov moderen pribor za kamin. Izdelek vsebuje tri elemente osnovnega orodja: lopatica, strgalo in metlica. Izdelek je skulptura, ki polepša prostor, minimalistična oblika in enostavne linije, so kot nalašč za sodobne domove. V eni potezi se spremeni v pribor za kamin in je pripravljen za uporabo. Izdelek je prašno barvan in odporen na visoke temperature, čisti se enostavno z vlažno krpo. Izdelan je iz kovine, lopatica in spodnji lonec sta lasersko rezana in tako narejena do popolne natančnosti. Skulptura je ročno oblikovana in sestavljena tako, da je vsak pribor unikat.

Izdelek je zasnovan in izdelan v EU Slovenija.

Material: 18/10 legirano jeklo
Ostalo: Ponudbe
Dodatne informacije

Dimenzije:
Višina: 78,0 cm
Širina: 15,0 cm
Globina: 15.0 cm

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek ALIdecor Pribor za kamin "Nice"

Podobni izdelki:

    Kupci, ki so naročili "Pribor za kamin "Nice"" so naročili tudi: