Boska Posoda za pečen sir

Za srčen sir iz pečice

€ 18,29

(vklj. 22% DDV - izklj. stroški dostave)

Vsebina: 1 kos

Na zalogi sta samo še 2 kosa

Dostava do petek, 01. avgust, v kolikor naročite do dne sreda do 23:59 ure .

Slovenija: standardna dostava brezplačna za pošiljke nad € 52,90
Več informacij o odpremi in dostavi

Lastnosti in prednosti

  • Z dodatnim podstavkom za ohranjanje toplote
  • Kompaktne mere
  • Primerno za pranje v pomivalnem stroju

Št. izd.: CDU-BK340033, EAN: 8713638040370

Pogosto naročeno skupaj z Boska Žični rezalnik sira Monaco+

Boska Posoda za pečen sir € 18,29
Boska Žični rezalnik sira Monaco+ € 14,81
Skupna cena: € 33,10
Opis

Sir, pečen v pečici, ne le napolni želodec, ampak tudi ogreje srce. S to posodo za peko lahko sir hitro in enostavno spečete v pečici in hkrati ogrejete z edinstveno toplotno osnovo. Popolno, če sedite za mizo z ljubljenimi v družbi družine.

  • Material: porcelan / lito železo
  • Dimenzije: 143 x 143 x 146 mm
  • Teža: 1,4 kg
  • Sestavni deli: porcelanasta posoda in pokrov / osnova iz litega železa / 1 čajna lučka
  • Sir: idealen za Camembert
  • Primerno za pranje v pomivalnem stroju
  • Primerno za hladilnik
  • Primerno za pripravo v mikrovalovni pečici
  • Primeno za pečico

Vrsta izdelka (meta-info): Modeli za peko
Material: Porcelan, Železo
Značilnosti: Primerno za pomivalni stroj, Primerno za mikrovalovno pečico, Primerno za uporabo v pečici
Oznake/pečati kakovosti: B Corporation, FSC®, Trajnostno proizvedeno, PEFC™
Boska
Boska: garancija proizvajalca

Ustrezni izdelki

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Mnenje naših strank

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Boska Posoda za pečen sir

1 recenzija kupcev v drugih jezikih

5,0 od 5 zvezdic
5 Zvezdic
1 (100%)
4 Zvezdice
0 (0%)
3 Zvezdice
0 (0%)
2 Zvezdici
0 (0%)
1 Zvezdica
0 (0%)

1 ocena

slovenščina - v tem jeziku še ni bilo napisanih recenzij. Na voljo je 1 recenzija v drugih jezikih.