Lorena Canals

Za vsak prostor optimalna preproga

Življenje se dogaja v vsaki sobi, zato mora biti vsaka soba čim bolj udobna in prijetna. Naj gre za dnevno sobo, hodnik, jedilni prostor, spalnico ali kuhinjo ... za vsako sobo se najde preproga in odlična dodatna oprema, da se lahko v svojem domu počutite zelo udobno. Pri blagovni znamki Lorene Canals boste našli domače pripomočke v različnih modelih, ki ustrezajo vašemu življenjskemu slogu in so čudovito enostavni za čiščenje.

Lorena Canals oblikujejo in izdelujejo preproge in tekstilne dodatke, ki so elegantni in praktični. Pralne preproge so izdelane iz 100% bombaža in so pralnem v stroju - kot nalašč za današnji način življenja. V razponu Cannes so poleg odej tudi blazine, prešite odeje in stenski okraski v različnih barvah in modelih.

Vse se je začelo, ko se je ustanovitelj spraševal, zakaj njenih otroških preprog ni mogoče oprati doma. Potem ko ni našla primerne rešitve na trgu, so ustanovili Lorena Canals leta 1990, ki je od tedaj postala glavna tekstilna hiša za otroke in odrasle.

Znamka Lorena Canals predstavlja najvišjo kakovost v vseh proizvodnih korakih. Od materialov, do sodobnih oblik, do družbene odgovornosti med proizvodnjo v Indiji, kjer so preproge, blazine in odeje večinoma ročno izdelane. Lorena Canals podpira različne socialne projekte v Indiji, otrokom dajejo možnost, da se udeležijo šole in vrtca.

Nakupovanje po kategorijah

Lorena Canals: 155 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.