Uživajte v poletju namesto nenehnega zalivanja!

Uživajte v poletju namesto nenehnega zalivanja!

Z edinstveno pametnim zalivalnim sistemom Lechuza® bodo vaše rastline postale samozadostne!

Čudovite rastline z minimalnim trudom!

Doma pridelana, hrustljava zelenjava in bogato cvetje na balkonu ali terasi? Srečni so vsi, ki lahko takšno oazo dobrega počutja imenujejo za svojo. Zlasti poleti pa jih je treba redno zalivati - ne preveč in ne premalo. Kaj pa se zgodi, ko se približajo zaslužene počitnice? Svojih sosedov in prijateljev ne želite obremenjevati s pogosto napornim zalivanjem, če pa že, potem le z zelo slabo vestjo. Zato vam predstavljamo kako lahko brezskrbno uživate v počitnicah z edinstvenim sistemom "All-in-one-System" podjetja Lechuza®, medtem ko bodo vaše rastline samozadostne tudi v vročih dneh.

Za popolno srečo rastlin so potrebne štiri komponente:

1. Visokokakovostna sadilnica z oblogo za rastline

Ne glede na to, ali gre za balkonski zaboj ali lonec: vse posode Lechuza imajo zamenljive rastlinske vložke, ki jih je mogoče preprosto odstraniti, posaditi in ponovno vstaviti. Iz trpežnega, na UV-žarke in mraz odpornega ter nelomljivega polipropilena so lahki sadilniki, ki kljubujejo vsem vremenskim razmeram, vključno z elegantnim dizajnom!

2. Inteligentni namakalni sistem

S patentiranim namakalnim sistemom Lechuza® ustvarja optimalne pogoje za sproščeno nego rastlin. Velik rezervoar za vodo zadostuje za več dni in zagotavlja, da so rastline tudi v največji vročini zanesljivo oskrbljene z optimalno količino vode. Praktični indikator nivoja vode na prvi pogled pokaže, kdaj jo je treba ponovno zalivati.

3. Optimalna oskrba preko tal, bogate s hranili

V idealnem primeru je rastlina postavljena neposredno v rastlinsko oblogo s čisto mineralnim rastlinskim substratom "Lechuza Pon". Ponuja optimalno razmerje zrak-voda, stabilno pH vrednost in deluje kot skladišče vode, hranil in gnojil, ki jih po potrebi sprošča v rastline. Poleg tega, zahvaljujoč odlični drenažni sposobnosti, učinkovito preprečuje nastajanje vode. Glede na zasaditev so na voljo popolnoma usklajeni substrati za rastline, ki se lahko uporabljajo samostojno ali v kombinaciji z običajno zemljo za lončnice.

4. Enostavno in okolju prijazno rokovanje

Ne samo praktično, ampak tudi trajnostno! Poleg udobnega rokovanja z odstranljivimi rastlinskimi vložki, zanesljivim indikatorjem nivoja vode in lahko dostopnim polnilnim jaškom, Lechuza® pripisuje velik pomen trajnosti. Obloge rastlin so izdelane iz 100 % recikliranih materialov, medtem ko sofisticiran namakalni sistem deluje popolnoma brez električne energije.

Naš zaključek:

Nič ne ovira nemotenega počitniškega veselja! Pred odhodom ponovno močno zalijte, odtrgajte odmrle ali porumenele liste in rastline po možnosti postavite v polsenco. To daje rastlinam optimalne pogoje za samooskrbo z minimalnim zalivanjem in brez elektrike! Torej: samo uživajte v poletju – bodisi doma ali na dopustu!

Lechuza®: Lechuza® pozna skrivnost lepih rastlin že več kot 20 let in izdeluje nagrajene dizajnerske sadilnice iz visokokakovostnih materialov, ki se ujemajo s katerim koli slogom pohištva. Ne glede na to, ali so v zaprtih prostorih ali na prostem, sadilnice, ki so trajnostno izdelane v Nemčiji, postavljajo elegantne poudarke in navdihujejo s svojimi prefinjenimi in patentiranimi sistemi za zalivanje.

Odkrijte tukaj našo veliko izbiro visokokakovostnih izdelkov Lechuza® za notranje in zunanje prostore.