STAUD‘S Adventni koledar "Božič na Dunajskem Brunnenmarktu"

Adventni koledar za vse čute

Opis

V STAUD-ovem letošnjem adventnem koledarju je mogoče odkriti predvsem malenkosti. Spremlja nas tja, kjer se je zgodovina tradicionalne dunajske družbe začela pred 49 leti: do Brunnenmarkta v 16. dunajskem okrožju.

To se v notranjosti stilsko nadaljuje na 24 prijetnih skladbah s posebej ustvarjenimi nalepkami. Tako da lahko posebej pozorni poznavalci dan za dnem odkrijejo kaj novega - ne samo za brbončice, ampak tudi za oko.

Sredi vrveža Brunnenmarkta, ki leži na čudovitem Yppenplatzu, stoji: STAUD'S Pavilion, ki s svojimi preko 230 vrstami sladko-kislih dobrot razkriva skoraj nepredstavljivo raznolikost užitkov. Le tu, v majhni škatli, nedaleč od manufakture STAUD'S, lahko najdejo svoje mesto vsi izdelki podjetja. Vsako leto se jih 24 znajde v umetelno in razkošno oblikovanem adventnem koledarju, ki je predstavnik pozornosti do detajlov in poštene izdelave, ki se je tu vedno uporabljala.

Kar zadeva okus, nas adventni koledar popelje na kulinarično potovanje skozi čas: od znanih klasik do novih organskih skladb do omejenih posebnih izvedb.

Mere (DxŠxV v cm): 26,5 x 26,5 x 24,0