Blumat namakalni sistem za rastline

Specialist za strokovno namakanje rastlin

Z avtomatskim namakalnim sistemom znamke Blumat bodo vaše naprave vedno dobro oskrbljene. Inovativni sistem za namakanje rastlin uporablja Blumat kapalne glave in kapljično cev, kar rastlinam priskrbi toliko vode kot jo potrebujejo. To ne le olajša vsakdanjega življenja, ampak rastline ostanejo zdrave in močne tudi, ko ste na dopustu. Tako vam ni potrebno najti nikogar, za zalivanje rastlin. Udobneje in enostavneje ne gre!

Blumat je dobičkonosen

Inovacijski sistem Blumat je pravo oljašanje za ljubitelje hobi vrtnarjev in ljubiteljev rastlin, saj skrbi za samodejno zalivanje. Prednosti tega edinstvenega sistema so očitne:

  • brezhibno zalivanje s kanglicami in cevjo je stvar preteklosti
  • vaše rastline dobijo toliko vode, kot jih potrebujejo
  • brez nepotrebne odpadne vode
  • več prostega časa za vas
  • lahko greste na brezskrben dopust, medtem ko Blumat poskrbi za svoje rastline
  • ni vam treba najti nikogar, ki je na počitnicah nalival vaše rastline

S številnimi pripomočki, ki so na voljo, lahko vaš namakalni sistem Blumat prilagodite osebnim potrebam. Tako boste v ponudbi proizvajalca našli posebne dodatke za vrt, teraso in balkonske rastline. Vsi izdelki so natančno prilagojeni različnim potrebam posameznih rastlin in omogoča njihovo vzgojo in nego.

Blumat Digital je zelo posebno orodje za vrtnarje, ki so zadovoljni le z najboljšimi za svoje rastline. Blumat Digital vam pokaže točno koliko vode potrebujejo vašim rastline s pritiskom na gumb. Blumat Digital natančno določa sesalno moč rastlinskih korenin s profesionalnim senzorjem vlage. Iz teh podatkov ta koristen pomočnik izračuna posamezne potrebe po vodi vaših rastlin in jim zagotavlja natančno količino vode, ki jo potrebujejo.

Namakalni sistem Blumat se lahko uporablja na različne načine in zanesljivo olajša pomembno in težko delo v vašem vrtu, na terasi, na balkonu in v vašem domu. Zagotavlja raj za zdrave rastline in prosti čas za vas!

Nakupovanje po kategorijah

Blumat: 27 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.