Burgon & Ball Štoper za prepih

Za prijetno vzdušje

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi

Opis

Štoper za prepih zagotavlja dodatno udobje v vašem domu, še posebej v hladnih mesecih, in zanesljivo ohranja hladen zrak zunaj. Narejen iz težke bombažne tkanine na zunanji strani in napolnjen z bombažno volno in biseri na notranji strani. Optimalno se prilega v vmesne in votle prostore. Pašček omogoča enostavno premikanje, kar je tudi simpatična dekoracija s svojo elegantno črtasto obliko.

  • material: 100% bombaž
  • polnilo: bombažna volna, biseri

O Sophie Conran in Burgon & Ball

Britanska oblikovalka, avtorica in kuharica Sophie Conran prihaja iz slovite dinastije Conran kjer je že v zbielko prejela položen smisel za stil. Od leta 2010 sodeluje z Burgon & Ball, da bi ustvarila edinstveno vrtno orodje in pripomočke, zlasti za ženske, ki so v svojem razredu, tako glede videza kot kakovosti. Njihovi izdelki redno osvajajo nagrade in imajo posebno bazo oboževalcev med vrtnarji po vsem svetu.

Izdelki iz kolekcije Sophie Conran združujejo klasični angleški dizajn z modernimi elementi. Tako nastane zelo posebno vrtno orodje in dodatki, ki ustrezajo tudi najvišjim zahtevam. Mnoga orodja so opremljena z manjšimi ročaji, predvsem za ženske roke in jim omogočajo tako optimalen oprijem.

Vrsta izdelka (meta-info): Zaustavljalec prepiha

Burgon & Ball