GOAT STORY GINA Smart

Smart Coffee for Smart People

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi

Slični izdelki:

Bialetti Pour Over nastavek iz plastike rdeč

Opis

GINA je aparat za kavo najnovejše generacije, ki prepriča ne le s svojim privlačnim dizajnom, ampak tudi s svojo edinstveno kombinacijo klasičnih tehnik priprave in najnovejše tehnologije. Vgrajeni vmesnik Bluetooth in aplikacija omogočata vam posebno izkušnjo - vsakič znova. Vsaka skodelica postane edinstveno zdravilo, polno okusov in razločnih plodov, ki vas popeljejo v nov svet kave. Imate priložnost, da spremenite značaj svoje kave, tako da izberete način priprave in aplikacijo za pametne telefone in tako natančno prilagodite svoje osebne nastavitve. Gina vam omogoča, da uživate v kavi nove dimenzije.

Poleg tega lahko naredite čaj z GINA.

Oblika
Njihova edinstvena zasnova med kavnimi aparati še prav posebej pritegne pogled aparata GINA. Preprost, a povsem nepogrešljiv oblikovalski jezik daje GINI svoj nepogrešljiv značaj. Keramični filter, okvir iz nerjavečega jekla in čajnik iz borosilikatnega stekla dopolnjujeta drug drugega in skupaj tvorita aparat za kavo, ki ustreza tudi najvišjim estetskim standardom.

Načini priprave

Pour-Over
Odprite ventil aparata GINA, prelijte vročo vodo s kavo v filtru in uživajte v elegantnem toku kave. S to metodo dobite najčistejši okus in najjasnejšo naravo uporabljenih kavnih zrn.

Imerzija
Vzemite mleto kavo v vodo tri minute in odprite ventil GINA, da uživate v močni kavi s polnim okusom.

Cold Drip
Mleto kavo dodajte v Cool Drip, prelijte hladno vodo v keramični filter, nastavite padajoči tok in ekstrahirajte aparat GINA za uro najboljše hladne kapljice. Kava, pripravljena na ta način, prepriča s svojim sladkim in blagim okusom.

Lastnosti

Precizni ventil
Precizni ventil je vrhunec aparata GINA in vam omogoča, da nastavite popoln okus. Za Pour Over, pustite ventil odprt, za funkcijo imerzije ventil zaprete in za postopek Cold Drip ga nastavite na najnižjo stopnjo - poseben okus za prav vsakega ljubitelja kave.

Funkcija

Vgrajena Smart Scale je priključena na aplikacijo GINA, ki vam pomaga najti popolno ravnovesje med kavo, vodo in časom priprave ter vam omogoča nadzor nad aparatom GINA prek pametnega telefona.

GINA app

Aplikacija GINA deluje na pametnih telefonih z operacijskimi sistemi IOS in Android ter vam pomaga pri kuhanju popolne kave, programiranju individualno optimalne priporočene priprave kave in odkrivanju receptov, ki so jih ustvarili drugi uporabniki. Poleg tega lahko svoje lastne recepte delite tudi z drugimi.

Tehnični podatki

  • Keramični filter z zmogljivostjo 0,3 l in natančnim ventilom
  • Cold Drip filter iz nerjavečega jekla
  • Cold-Drip naprava iz borosilikatnega stekla z zmogljivostjo 60 g
  • Kavni vrč iz borosilikatnega stekla z zmogljivostjo 0,75 litra
  • Okvir iz nerjavečega jekla z integriranim vmesnikom Bluetooth
  • Dimenzije: 345 x 163 x 135 mm
  • 1000 mAh Li-Polymer baterija
  • Polnjenje preko Mikro-USB
  • Bluetooth 4.0
  • Možnost uporabe do 15 ur

GOAT STORY