Jesenski trendi

Vsako leto se narava odene v barvito paleto jesenskih barv. Izmed vseh barv, je letos presenetljivo trendi zelena!

Pred vami so jesenski trendi 2016: 

Barve

Leto je jesen zelena. Težko se je upreti čudoviti dekoraciji v zelenih odtenkih. Znano je, da imajo zeleni odtenki pomirjujoč učinek. Čeprav je zelena pogosto barva pomladi, predstavlja odlično izbiro tudi v jeseni. Ko dnevi postajo hladnejši in se zeleni odtenki počasi poslavljajo, jih pripeljite nazaj v svoj dom. Sobne rastline, mah, sveče in dekoracija v zelenih odtenkih so vedno IN. 
Poleg zelene barve, so izredno priljubljeni tudi rdeči odtenki v obliki pastelov. Slednji odtenek je idealen za dekorativne dodatke.  

Slog

Trendi je naravni izgled. Vse kar je (ali deluje) ročno izdelano, izžareva nekakšno sproščeno eleganco.
Izredno trendi je tudi etnični slog: tkane košare, volna, obrabljen preproge ali makrame okraski so v modi tudi to jesen. 
Motivi iz gora in gozdov, kot so vzorci in dodatki v obliki jelenov so idealni za naravni podeželski izgled. Takšni dodatki pričajajo prijetno udobje in podeželsko eleganco.  Kombinirajte jih z naravnimi materiali kot so les, krzno itd. 

Narava

Jesen je idealen čas, da navdih za dekoracijo najdete v naravi. Uporabite vejice, listje, kostanje in cvetje ter pričarajte edinstvene kombinacije. Naj vaša ustvarjalnost ne pozna meja !!