Carl Mertens

Dolgoletna tradicija znamke je garancija najvišje kakovosti vsakega izdelka.  ​

Zgodovina

Zgodovina podjetja Carl Mertens sega skoraj 100 let nazaj. Ustanovljeno je bilo leta 1919, ko so proizvajali žepne nože. Danes izdelki Carl Mertens združujejo naslednje lastnosti:

  • tradicionalna obrt
  • kakovost brez kompormisov
  • inovativna oblika

Leta 2015 je v podjetje Carl Mertens vstopil kitajski investitor, s čimer se je začelo obsežno prestrukturiranje družbe. Pod novim imenom Carl Mertens International GmbH so začeli z razvojem visokokakovostne klasične posode in pribora za individualni življenjski slog, kjer prevladuje uživanje v kuhanju in pripravi jedi. Kot že pred stoletjem, je tudi danes kakovost v središču pozornosti.  

Izdelki

Poudarek je na izdelkih, ki predstavljajo posamezen način življenja. Vse se vrti okoli užitkov pri kuhanju in za mizo. Paleta izdelkov sega od vsega kar potrebujete doma, na vrtu in žaru. 

Več letne izkušnje in pridobljeno znanje pomembno vpliva na obdelavo nerjavečega jekla. Tako so ustvarjeni profesionalni izdelki z dobro premišljenim dizajnom v kombinaciji s tradicionalno obrtjo, kar je odraz strokovne proizodnje in visokega udobja pri uporabi. 

Vsak kos Carl Mertens združuje desetletja zgodovine in izkušenj na  področju proizvodnje, materialov in edinstvene oblike. In to se opazi.

V naši trgovini DomDekor boste našli izdelke Carl Mertens iz številnih kategorij kot so: jedilni pribor, kuhinjski noži, gurmanski pribor in dodatki za žar. 

Tukaj boste odkrili ponudbo Carl Mertens.