Jesenska dekoracija v vašem domu!

Jesenska dekoracija v vašem domu!

Takoj, ko se noči ohladijo, jesen počasi trka na vrata. Medtem ko na balkonu in terasi še kraljuje bujno cvetje, se narava spremeni v pisano čudežno deželo. Skrajni čas je, da se začnete pripravljati na prijetne večere ob čaju, knjigi in najljubši seriji ter jesensko okrasite tudi svoj dom! Z našimi nasveti lahko v svoj dom vnesete jesen in ustvarite domače prijetno vzdušje, še posebej ob sivih, meglenih dneh.

Iz narave...

Iz jesenskih rastlin, plodov, listov, okrasnih buč in drugih stvari, ki jih najdemo med sprehodom (kostanj, lubje, mah itd.), lahko v hipu pričarate pisano dekoracijo, ki ustvarja prijetno vzdušje. Pripravite jo lahko bodisi v vazah, cvetličnih loncih ali skledah in postala bo prava paša za oči.

V lonce...

Jesenske aranžmaje lahko še posebej dekorativno uredimo v elegantnih cvetličnih koritih ali loncih. Z obsežno ponudbo za notranjo uporabo znamka Lechuza® ponuja brezčasne in funkcionalne lonce, ki bodo navdušili bodisi s svojim elegantnim videzom visokega sijaja ali trendovskim, barvitim mat zaključkom. Živo oranžne jesenske rože ali sobne rastline v odtenkih jagodičja se čudovito ujemajo z naravnimi barvami kolekcije za notranje prostore znamke Lechuza. Za lastno ustvarjalnost ni meja!

Ne pozabite na noč čarovnic!

Vrhunec jesenske dekoracije je prav gotovo čas okoli noči čarovnic oz. halloweena. Tukaj se res lahko sprostite in kombinirate najrazličnejše odtenke oranžne in rdeče. Če zunaj prevladujejo pisane rastline, strašljiva okrasne dekoracija in grozljivi obrazi iz buč, uporabite za bivalne prostore vodilo "manj je več". Temu času se odlično poda tudi koglasta dekoracija, kot je npr. namizni cvetlični lonce PURO. Kot nalašč za srhljivo dekoracijo, ki pritegnejo poglede - bodisi na polici ali na pogrnjeni mizi.

Odkrijte skrivnost čudovitih rastlin z lonci in koriti Lechuza®

Lechuza® že več kot 20 let izdeluje nagrajene dizajnerske cvetlične lonce in korita iz visokokakovostnih materialov, ki se prilegajo vsakemu slogu pohištva. Bodisi za notranje prostore ali za zunanje prostore, lonci, ki so trajnostno izdelane v Nemčiji, so tudi lep dekorativni dodatek ter navdihujejo s prefinjenimi in patentiranimi namakalnimi sistemi, ki vašim rastlinam ves čas zagotavljajo optimalno količino vode. Zahvaljujoč zamenljivim rastlinskim vložkom je menjava loncev otročje lahko.